Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

Ce flori să alegi de la o florărie online?

Ce flori să alegi de la o florărie online?

Un buchet de flori reprezintă cea mai bună modalitate de a aminti celor dragi cât sunt de speciali sau de importanți pentru tine. Dar, poate că uneori nu ai timpul necesar pentru a merge la o florărie pentru a alege cele mai deosebite și mai frumoase buchete sau aranjamente florale.

În acest caz, cea mai bună alegere este fără doar și poate, o florărie online. Florile sunt cea mai bună alegere pentru a transmite cele mai afectuoase mesaje persoanelor mai apropiate din viața noastră. De la trandafiri la orhidee, trecând pe la bujori sau crini, fiecare floare transmite un mesaj precis.

Care sunt florile pe care trebuie să le alegi de la o florărie online pentru o nuntă? Nunta este fără doar și poate una din cele mai frumoase ocazii din viața celor dragi. Este o zi plină de bucurie, de veselie, de emoții, de iubire, de comuniune cu persoanele care îți sunt dragi și mai apropiate. Trebuie să alegi în acest caz flori care simbolizează iubirea, pasiunea, familia sau speranța. Poți alege trandafirii, orhideea sau crinii.

Narcisele sunt cele care pot exprima dorința iar capucinul roșu poate semnifica forța iubirii. Liliecii pot însemna că inima ta este a miresei tale pentru totdeauna.

Dacă vrei să faci cele mai frumoase declarații de dragoste, alege trandafirii. Trandafirii roșii exprimă pasiunea, iubirea sau devotamentul. Cei în nuanțe de roz iubirea și romanța.

Garoafele, rannunculus sau bujorii sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să transmiți cuiva cele mai tandre gânduri. Florile în nuanțe de albastru sau de violet sunt cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci.

Ce flori poți alege de la o florărie online pentru o aniversare? Dacă este vorba despre o iubire platonică și dacă vrei să transmiți aprecierea ta sau cele mai sincere sentimente, atunci poți alege trandafirii galbeni. În alte cazuri, trandafirii galbeni pot simboliza gelozia, dar mai nou, nu mai este cazul.

Florile galbene pot exprima și bucuria de a trăi mai ales lalelele sau narcisele.

Ce flori se pot oferi mamei? Ce am face fără mamele noastre? Fără ele nu am mai fi pe această lume, asta e sigur. Pentru a -ți exprima așa cum trebuie gratitudinea sau recunoștința alege bujori, crini, orhidee sau regele florilor, trandafirul.

Ce flori poți oferi pentru doliu? Sunt momente ce apar din păcate în viața noastră. Florile joacă un rol foarte important și în acest caz. Crizantemele sunt cele mai populare în acest caz. Pentru un doliu poți oferi crizanteme în nuanțe diferite. Garoafele sunt și ele flori ce se pot alege pentru un doliu. Sunt cele care te ajută să exprimi sentimente de tandrețe și de respect.

Indiferent de ocazie, livrarea unui buchet de flori este cel mai frumos gest, un gest din inimă care lasă florile să vorbească în locul tău. Deci dacă simți că îți lipsesc cuvintele sau dacă ești o persoană mai timidă, florile de la o florărie online sunt cele care îți vor veni în ajutor.

Ce flori să alegi de la o florărie online?

Floristo

pe feb 1, 2022

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00