Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

Care sunt florile perfecte pentru Valentine’s Day?

Care sunt florile perfecte pentru Valentine’s Day?

În fiecare an, Ziua Internațională a Îndrăgostiților, reprezintă ocazia ideală de a-ți exprima sentimentele față de cea mai importantă persoană din viața ta. Jumătatea ta merită pentru acest frumos eveniment cele mai romantice și mai deosebite cadouri.

Florile sau buchetele de flori sunt cadouri simbolice pentru Valentine’s Day. De asemenea, florile sunt au o valoare unică pentru destinatara sa. Sunt cele mai simbolice și mesagerele perfecte ale sentimentelor. Iată însă care sunt florile perfecte pe care le poți oferi cu această ocazie.

Trandafirii sunt simbolurile iubirii și sunt niște flori fascinante. Încarnează perfecțiunea și frumusețea fără pereche.

Trandafirii roșii pentru Valentine’s Day. Trandafirii roșii exprimă pasiunea intensă și iubirea ardentă și nu au pereche atunci când vrei să exprimi o iubire frumoasă. Nuanțele lor profunde, siluetele lor elegante și mirosul lor îmbătător fac din ei mesagerii perfecți pentru a spune Te iubesc cu intensitate și subtilitate.

Trandafirii albi pentru iubirea nobilă. Trandafirii albi exprimă cele mai nobile și mai sincere sentimente. Semnifică dorința ta de a continua relația cu destinatara lor.

Trandafirii roz, sunt un simbol perfect al tandreței. Pentru Sfântul Valentin reprezintă cel mai tandru și mai dulce cadou. Sunt fără doar și poate cel mai romantic cadou cu putință. Cu nuanțele lor sofisticate ce oscilează între tonuri mai profunde sau tonuri mai pastelate, sunt cea mai bună alegere pentru a reflecta de minune complexitatea sentimentelor, dar și profunzimea lor.

Trandafirii portocalii semnifică stima și dorința și sunt ideali atunci când vrei să seduci pe cineva.

Iar un aranjament floral cu trandafiri în mai multe nuanțe poate semnifica dorința de a rămâne uniți pe viață.

Anemonele, pentru latura lor mai retro. Sunt varietăți extrem de fermecătoare, cu petale în cele mai îmbătătoare nuanțe. Sub aerul său vintage, anemona este o alegere excelentă pentru acest sezon pentru a-ți răsfăța așa cum trebuie jumătatea de Valentine’s Day. Anemona are mai multe semnificații precum sinceritatea, încrederea și bineînțeles, iubirea.

Rannunculus, cele mai în vogă flori pentru Valentine’s Day. Rannunculus este o floare care ne încălzește inimile și care nu are cum să treacă neobservată. Simbolizează farmecul și transmite un mesaj pozitiv plin de bucurie.

Lalelele, flori pentru Valentine’s Day extrem de populare. Lalelele sunt flori celebre pentru diversitatea lor care încântă toate femeile. De asemenea, sunt cele mai cerute pentru cele mai deosebite buchete de flori din această perioadă. Transmit multiple mesaje precum tandrețea și iubirea. Totuși, nuanțele lor diferite, transmit fiecare mesajul lor propriu- lalelele roz exprimă afecțiunea, iubirea care se naște, lalelele roșii fac referite la o iubire mai degrabă intensă și pasională și cele albe înseamnă o iubire extrem de sinceră.

Mimoza, este și ea cea mai bună alegere pentru Valentine’s Day? Chiar dacă nuanța de galben nu este foarte populară pentru a transmite mesaje de iubire, mimozele sunt cele mai apreciate varietăți de flori ale acestui sezon. Mimozele pot să transmită mesaje de iubire și de tandrețe, dar un lucru e sigur- culoarea lor luminoasă va înveseli imediat persoana care le va primi.

Ce poate fi deci mai poetic și mai romantic decât să alegi flori pentru Valentine’s Day?

Care sunt florile perfecte pentru Valentine’s Day?

Floristo

pe ian 27, 2022

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00