Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

Termeni și condiții de utilizare

I. Identificarea comerciantului online

Serviciul www.Floristo.ro este oferit de S.C. Fusion Gifts S.R.L.

Date de contact :

office@Floristo.ro

+40775104539 (număr apelabil din orice rețea la tariful intern al rețelei)

Sos. Bucuresti-Domnesti, nr. 46, Clinceni, Ilfov, Romania

CUI 44443042

J23/3719/15.06.2021

II. Despre www.Floristo.ro

www.Floristo.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achizitța produselor se face pe baza comenzilor plasate pe site. Produsele comercializate de S.C. Fusion Gifts S.R.L. sunt produse proaspete.

III. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul www.Floristo.ro, precum și orice alt material avand legatură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.Floristo.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.

Este permisă crearea limitată, irevocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.Floristo.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.Floristo.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@Floristo.ro

IV. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul www.Floristo.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de serviciile oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.Floristo.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.Floristo.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.Floristo.ro. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Site-ul www.Floristo.ro poate vinde produse minorilor peste 14 (paisprezece) ani, numai cu acordul și ajutorul adulților (părinte sau tutore), care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul către www.Floristo.ro.

www.Floristo.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

V. Datele personale / Politica de confidențialitate

Prin înregistrarea ca utilizator al www.Floristo.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.Floristo.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.Floristo.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.Floristo.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul.

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.Floristo.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:  

- identificarea și alegerea produselor  

- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.Floristo.ro

- efectuarea plătii produselor

Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.Floristo.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (prin e-mail sau telefonic) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Floristo.ro își rezervă dreptul de a modifica aranjamentele florale in situatia in care un anumit sortiment de floare nu este disponibil, folosind insa un alt sortiment de o valoare cel putin egala.

VII. Cum cumpăr

VII.1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.Floristo.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Metode de plată

Pentru efectuarea plătii produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plată sau paypal. După ce ați ales această metodă de plată transferul bancar/ ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, pentru confirmarea platii efectuata prin transfer bancar este necesar sa ne transmiteti un email cu dovada transferului in care sa apara si numarul de referinta aferent comenzii dumneavoastra (chitanta, print screen, pdf) la urmatoarea adresa de email : office@Floristo.ro

VIII Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:  

- nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;  

- nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaj colective sau alte forme de "spam".

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.Floristo.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.Floristo.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.Floristo.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postăți, că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.Floristo.ro

www.Floristo.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.Floristo.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. www.Floristo.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

IX. Forță majoră

www.Floristo.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.Floristo.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.Floristo.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.Floristo.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.Floristo.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

X. Publicitatea

www.Floristo.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.Floristo.ro și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.Floristo.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@Floristo.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.Floristo.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.

Termenii și condițiile www.Floristo.ro se supun legislației Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. Fusion Gifts S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente.

XIII. Prezentarea ofertei

S.C. Fusion Gifts S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.Floristo.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.Floristo.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.Floristo.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

XIV. Politica de returnare & anulare

 Produsele perisabile nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

Orice comanda va putea fi considerata plasata in momentul confirmarii telefonice, completarea formularului de comanda fara o confirmare telefonica nereprezentand o garantie ca aceasta va fi livrata conform specificatiilor clientului.

Anularea de catre client a unei comenzi deja confirmate se poate face prin apel telefonic la numarul de contact +40775104539 , cu cel putin 3 ore anterior inceputului intervalului orar agreat pentru livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si minim 6 ore pentru comenzile cu livrare in Ilfov si numai in cazul in care comanda nu a fost deja executata sau nu se afla in curs de livrare.

In cazul in care o comanda este anulata dupa termenul mentionat mai sus, clientul se obliga sa achite 75% din contravaloarea comenzii. In cazul anularii comenzilor platite in avans, sumele vor fi inapoiate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă din motive obiective (lipsa materiei prime, probleme tehnice, imposibilitatea de a livra în timp util etc), urmând a anunța clientul de acest fapt cu minim 2 ore înaintea terminării invervalului de livrare agreat și de a returna integral eventualele sume încasate pentru comanda respectivă.

XV. Încetarea contractului.

Contractul poate înceta la inițiativa oricarei dintre părți dacă acest lucru este notificat în scris.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00