Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

Dragoste incipienta

Btr771
189,00 lei

Personalizare produs

Nu uitați să salvați personalizarea
  • Max. 250 de caractere

Dragoste

189,00 lei
Marime Produs :
Cantitate
Informatii despre Livrare
Vrei sa afli ceva? Intreaba-ne!

  Plati securizate

Plati online 100% sigure prin Euplatesc.ro

  Livrare Rapida & Gratuita in Bucuresti si Ilfov

Livrare Rapida in Bucuresti si ilfov prin flota proprie

  Felicitare Cadou

Felicitare cadou pentru toate comenzile.

Aranjament floral disponibil pentru Livrare în Bucureșți & Ilfov în cel mai scurt timp, livrarea se poate efectua chiar și în 2-3 ore de la confirmarea plății.

Livrarea comenzilor este complet GRATUITĂ , prețul afișat în pagina de produs este prețul final ce va fi achitat, nu avem taxe de urgență sau alte taxe ascunse.

Fiecare aranjament/buchet comandat pe Floristo.ro beneficiază de Felicitare gratuită, pentru a beneficia de felicitarea cadou completează mesajul pentru felicitare în câmpul de personalizare comandă și apasă butonul de salvare.

Nu ezita și surprinde-ți persoana dragă cu un aranjament floral marca Floristo.

 Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ și există posibilitatea să apară mici diferențe neafectând însă cromatică sau valoarea aranjamentelor.

Arată-i iubirea cu acest buchet elegant din 15 trandafiri roșii. Ce poate fi mai frumos decât ca acea persoană specială din viața ta (soție, iubită, mamă) să înceapă ziua primind acest superb buchet de flori? Trandafirii roșii sunt cele mai cumpărate flori din lume. Regina florilor cum mai este denumit trandafirul, este o floare atemporală, pe placul tuturor doamnelor și domnișoarelor.

De Ziua Îndrăgostiților sau cu o altă ocazie mai specială, acest buchet alcătuit din 15 trandafiri este ideal. În limbajul florilor trandafirul simbolizează iubirea și roșul pasiunea. Deoarece niciodată nu sunt prea multe declarații de iubire, niciodată nu sunt destule buchete de flori, alege să le oferi cât mai des.

Marimea normala contine :

- 15 Trandafiri roșii

- Verdeață

- Accesorii

Marimea mai mare + 50% numar de flori

Marimea dubla + 100% numar de flori

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00