Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

101 Trandafiri

Btr781
1.010,00 lei

Personalizare produs

Nu uitați să salvați personalizarea
  • Max. 250 de caractere

101 Trandafiri

1.010,00 lei
Culoare :
Cantitate
Informatii despre Livrare
Vrei sa afli ceva? Intreaba-ne!

  Plati securizate

Plati online 100% sigure prin Euplatesc.ro

  Livrare Rapida & Gratuita in Bucuresti si Ilfov

Livrare Rapida in Bucuresti si ilfov prin flota proprie

  Felicitare Cadou

Felicitare cadou pentru toate comenzile.

Aranjament floral disponibil pentru Livrare în Bucureșți & Ilfov în cel mai scurt timp, livrarea se poate efectua chiar și în 2-3 ore de la confirmarea plății.

Livrarea comenzilor este complet GRATUITĂ , prețul afișat în pagina de produs este prețul final ce va fi achitat, nu avem taxe de urgență sau alte taxe ascunse.

Fiecare aranjament/buchet comandat pe Floristo.ro beneficiază de Felicitare gratuită, pentru a beneficia de felicitarea cadou completează mesajul pentru felicitare în câmpul de personalizare comandă și apasă butonul de salvare.

Nu ezita și surprinde-ți persoana dragă cu un aranjament floral marca Floristo.

 Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ și există posibilitatea să apară mici diferențe neafectând însă cromatică sau valoarea aranjamentelor.

Oferă acest sublim buchet format din 101 trandafiri, simbol al purității, pentru a-ți arăta iubirea, recunoștința sau admirația cu delicatețe. Creează un moment unic cu ajutorul acestui buchet de flori. Indiferent de ocazia cu care este oferit, va provoca emoție.

Cuvintele ți se par prea puține pentru a-ți declara iubirea față de persoana iubită? Un buchet alcătuit din 101 trandafiri te poate ajuta să îți transmiți iubirea. Nimic nu o va impresiona mai mult decât acest buchet special din trandafiri. Un buchet impozant, absolut uimitor. Un buchet special și deosebit pentru cea mai specială femeie din viața ta.

Marimea normala contine :

- 101 Trandafiri Premium Ecuador

- Verdeață

- Accesorii

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00