Floristo.ro ofera serviciul de Livrare Rapida de Flori in Bucuresti & Ilfov!

Toate comenzile beneficiaza de felicitare cadou si livrare gratuita, plata online securizata, asistenta online prin chatul prezent in website.

Iubire delicata

Btr801
389,00 lei

Personalizare produs

Nu uitați să salvați personalizarea
  • Max. 250 de caractere

Iubire delicata

389,00 lei
Cantitate
Informatii despre Livrare
Vrei sa afli ceva? Intreaba-ne!

  Plati securizate

Plati online 100% sigure prin Euplatesc.ro

  Livrare Rapida & Gratuita in Bucuresti si Ilfov

Livrare Rapida in Bucuresti si ilfov prin flota proprie

  Felicitare Cadou

Felicitare cadou pentru toate comenzile.

Aranjament floral disponibil pentru Livrare în Bucureșți & Ilfov în cel mai scurt timp, livrarea se poate efectua chiar și în 2-3 ore de la confirmarea plății.

Livrarea comenzilor este complet GRATUITĂ , prețul afișat în pagina de produs este prețul final ce va fi achitat, nu avem taxe de urgență sau alte taxe ascunse.

Fiecare aranjament/buchet comandat pe Floristo.ro beneficiază de Felicitare gratuită, pentru a beneficia de felicitarea cadou completează mesajul pentru felicitare în câmpul de personalizare comandă și apasă butonul de salvare.

Nu ezita și surprinde-ți persoana dragă cu un aranjament floral marca Floristo.

 Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ și există posibilitatea să apară mici diferențe neafectând însă cromatică sau valoarea aranjamentelor.

Nicio floare nu este atât de impresionantă ca un trandafir și nicio culoare nu transmite atât de bine pasiunea cum o face culoarea roșie. Acest buchet maiestuos compus din 35 de trandafiri de culoare roșie este cadoul ideal pentru a transforma o zi obișnuită într-o amintire de neuitat. Arată-i că sentimentele tale sunt la fel de puternice ca în prima zi, oferă-i acest magnific buchet de trandafiri roșii.

Un buchet de trandafiri viu și generos, expresia celor mai puternice sentimente de iubire. Un braț de flori plin de romantism și de senzualitate. Alege-l pentru a-i arăta destinatarei că este unică, de neegalat.

Marimea normala contine :

- 35 Trandafiri roșii

- Verdeață

- Accesorii

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Contacteaza-ne

+40775104539

office@floristo.ro

Programul de lucru al magazinului

In zilele saptamanii

Sambata

Duminica

intre orele 08:00-21:00

intre orele 09:00-20:00

Intre orele 10:00-19:00